Monday, August 25, 2008

GUDOMLIGA OCH EVIGA OLINDA!!


Olinda, Olinda, Olinda, det är ett underbart namn, ljud, början på en låt, dikt, eller kanske på så många artiklar och bloggar som handlar om allt som du tror att Olinda är och var. Du har sett henne på TV, du har sett henne på bild, du har läst hennes kommentarer, du har beklagat dig till dina arbetskamrater och vänner, sett hennes personliga och sexiga bilder och så klart skaffat dig en personlig åsikt även om du bryr dig eller brydde dig om Olinda eller inte, och till 100% säkert så har du komplett fel.

Såvida du inte är hennes nära vän, familj eller pojkvän. Du grundar dina åsikter och känslor på kontraster och situationer i ditt eget liv, och ofta är det så att ju osäkrare och kändiskåtare desto spydigare och negativa känslor och åsikter. Vill du veta vad sanningen är. Ni har ingen aning och har aldrig ens varit i närheten. Sverige har inte haft en sådan skatt i sin närvaro någonsin, och blotta tanken på vad Olinda egentligen är och kan skrämmer skiten ur till och med de mest professionella och erfarna media, TV och mode folk. Olinda är för bra för att vara sann så ni måste dissekera, analysera och placera henne fort som fan i ett fack. I Sverige har vi inte så många fack så det fick bli det som fanns. Detta är vad media och många kritiker har summerat Olinda som. Högljud, bitchig, wannabe dokusåpa kändis som gjorde allt för att synas och finnas i rampljuset så länge så möjligt. En ny Linda Rosing, en nyare och bättre version av Carolina Gynning, någon som blev känd för att hon var den elakaste och mest jobbiga reality deltagare någonsin, och alla Sveriges tidningar är skyldiga. NI HAR ALDRIG HAFT SÅ FEL.

Sverige var inte värdiga en sådan gudomlig och speciell människa och hur ni än vänder och vrider på det så vet ni att jag har rätt. Olinda har och hade allt. För media den perfekta kvinnan, för allmänheten någon att inspireras och lära av, en person som vågar vara sig själv, ha åsikter och inte vara rädd för att leva till varje pris. Hon är så snygg, så intelligent, så stark, så kompetent, så stark, så underbar och så utmanande och så otroligt verbal, intressant och rolig. Hon är den mest fashionerande person jag någonsin träffat, en av vår tids diamanter. Ni ska inte vara avundsjuka eller rädda för det som får er att inse att ni kan mer, förtjänar mer och tro inte att ABBA ett det sista eller bästa som någonsin hänt Sverige. Olinda var och är inte ute efter någons godkännade eller medlidande, hon är och var aldrig ute efter kändiskap eller att synas. Hon var sig själv, och det var det som gjorde henne till den uppmärksammade och omskriva personlighet. 

Olinda har en framtid och en möjlighet som inte många i modern svensk historia någonsin haft. Hon har gjort allt hon vill framgångsrikt och om ni studerar lite noggrannare så har hon lyckats med allt hon ville. Och guess what hon lyckas med allt detta fortfarande. Du ska inte vara avundjuk eller arg på något vackert, gudomligt och så speciellt. Jag vet precis vad en del av er tänker nu, och ni tillhör den gruppen som alltid kommer att vara och reagera på samma sätt, vem fan tror hon att hon är, hon är så ful, spydig, misslyckad, bla bla bla, FUCK YOU, till er som fattar vad jag menar så gläds att henne, inspireras av henne och kom ihåg, att du är eller kan bli precis vad du vill, när du vill och världen är vid dina fötter. Hon delar sitt liv med den hon älskar, gör det hon vill och har allt hon vill ha och behöver för att fortsätta vara den Gudomliga och Eviga Olinda som finns här varje dag. 

Till svensk media säger jag att ni hade er chans, men ni sabbade det, och ni kommer att förstå vad jag menar i framtiden. 

Visst är det underbart med åsiktfrihet!!!!

Mr Somebody

2 comments:

Anessa said...

HAHh du måste skoja synd bara att jag inte var med i programmet hon hade bajsat på sig. Och inte förtjänar hon dig Patric heller. Det var den mest vidrigaste människan jag sett i tv synd äänu en gång att så många var sånna jäkla mesar som inte vågade säga ifrån till den spinkiga lilla saken.

Olof Bahlén said...

Jättekul att se att du fortfarande jobbar och bloggar. Jag önskar dig all framgång i det stora landet i väster och tycker att du ska fortsätta att kämpa mot avundsjuka och illvillighet varhelst den sticker upp sitt fula tryne. Jag vet hur du har haft det, för jag har också varit bespottad och hånad. Visserligen har jag inte hittat framgången än, men den finns där om man bara vågar och öser på. Kör hårt. (ser att ditt blogginlägg verkar vara daterat 2008 nångång, så jag bakdaterar det här inlägget också för att verka lika inaktuell.)

mvh
Olof Bahlén, våren 2008